Kapkodd a lábad!-sorverseny

Január 19-én, pénteken rendeztük meg a Tagozaton már hagyománynak számító Kapkodd a lábad!-sorversenyt.                                             

A rendezvényre három iskola gyerekei neveztek: itt volt a szekszárdi Szivárvány Általános Iskola csapata 10 fővel, a paksi EGYMI Gazdag Erzsi Általános Iskola 8 fővel és a bonyhádiak, vagyis mi, 6 fővel (Fábián Csaba, Horváth Viktória, Futó Richárd, Kovács Lajos, Patócs Ármin és Orsós Márió). A versenyen csak az első és második korcsoport tanulói indulhattak, így a többiek az előkészítésben és a szendvicsek gyártásában vettek részt. A versenyt Bábelné Rein Mária igazgató asszony és Takács Lászlóné a verseny főszervezője nyitotta meg.
A nagyon családias hangulatú megmérettetésen a diákok a legjobb formájukat hozták, de a szekszárdiak így is jobbnak bizonyultak nálunk: Szekszárd csapata az első, Bonyhádé a második, Paksé pedig a harmadik helyen végzett.
A gyerekek verseny közben lelkesen segédkeztek a pályák felállításában, a terem folyamatos átrendezésében. Mivel a versenyszámokat mindenki gyakorolta már otthon, nagyon olajozottan ment minden szervezési feladat. Köszönet érte mindenkinek!
A verseny után szendviccsel, csokival és innivalóval vendégeltük meg a résztvevőket, így jókedvűen, éremmel a nyakában távozott minden tanuló.

Jövőre, veletek, ugyanitt!

A további képek megtekinthetők a Médiatárban.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.