Húsvéti nappal zártuk a hetet

A tavaszi szünet előtti utolsó napon, március 28-án, húsvéti napot tartottunk. 

Az ünnepre hangolódva, hétfőn és kedden reggel Aradi András esperes úr és iskolalelkészeink vezetésével ünnepi istentiszteleten vettek részt tanulóink és pedagógusaink az evangélikus templomban.

Szerdán délelőtt közös passióénekléssel emlékeztek meg a húsvét történetéről, majd délután rengeteg színes programon vehettek részt a diákok. Az alsós osztályokban kézműves foglalkozások folytak: húsvéti képeket színeztek, ceruzás pillangót készítettek, keresztet hajtogattak. A vidám nap szép időben, az udvaron folytatódott tojáskereséssel, ugróiskolával, szalagos pillangóröptetéssel, majd fotók készültek a színes lepkékként pózoló gyerekekről. A felsősöket az 5-6. órában húsvétváró programokra invitálták a szervezők. A délelőtt folyamán készült kis barkácsremekekből délután rögtönzött kiállítás nyílt, amelyet mindenki megtekinthetett. Az egész napos rendezvény osztályszintű teadélutánnal zárult.

Köszönet illeti a főszervezőt, Schaller Bernadett iskolalelkészt. Barcsik Zoltán iskolalelkésznek és Aradi András esperes úrnak, valamint a nap szervezésében, lebonyolításában részt vevő kollégáknak köszönjük a munkát.
Remek hangulatban telt el az ünnepváró nap.

A további képek megtekinthetők a Médiatárban.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.