ÖKO-heti programok iskolánkban

Április 23-29-e között zajlottak le ÖKO-heti programjaink a 4. évfolyamon. 

Kedden a 4.B, csütörtökön a 4.C osztály diákjai és pedagógusai látogattak el a bonyhádi Mezőföldvíz Kft. szennyvíz telephelyére, ahol rövid ismertetőt hallhattak a bonyhádi Főmérnökség működéséről, amely városunk víz- és szennyvízkezelését bonyolítja. A gyerekeket körbe is vezették a területen, ahol megnézhették a szóban már összefoglaltak gyakorlatban való működését.
Szerdán délután a két osztály közösen vett részt Bátaapátiban a Radioaktív Hulladékkezelő Látogatóközpontjában tartott előadáson. Sok hasznos és érdekes információ hangzott el, amely felkeltette a gyerekek érdeklődését a téma iránt. A program végén megbeszélték a hallottakat, és még egy fagyizással egybekötött rövid sétára is jutott idő.
Pénteken zsákot és kesztyűt ragadtak tanulóink: a 4.B osztály az Ifjúsági Parkban serénykedett, a 4.C a Gyár utcai játszóteret mentesítette a szeméttől. Köszönjük!

Köszönjük a szervezést Kovács Andrea tanító néninek, az ÖKO-csoport vezetőjének, Zircher Zita, Bábelné Rein Mária, Szegediné Szőts Márta, Szvorényi Jánosné és Bölcsföldi Márta tanító néniknek a kísérést.

A további képek megtekinthetők a Médiatárban.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.