„Rund um die Feste” verseny

Iskolánk – a német nyelv hete keretében – május 9-én (szerdán) immár tizedik éve rendezte meg a 3. évfolyamnak a „Rund um die Feste” német levelezős versenyét.                                                                                

A megmérettetés 4 fordulós volt, amelyen négy iskola tanulói vettek részt. A pontjaik alapján 55 főből 22 diákot hívtunk be, ők „Stationenarbeit” keretében mérhették össze tudásukat. Ennek lényege az volt, hogy több állomáson különböző típusú feladatokkal kellett megbirkózniuk egy óra alatt. A gyerekek izgalommal és élvezettel dolgoztak a színes és érdekes feladatokat tartalmazó állomásokon. A végeredményt mindenki türelmetlenül várta, a levelező versenyből szerzett, illetve az állomásokon gyűjtött pontok összesítésével alakult ki az alábbi végeredmény:

2. hely: Garai Gergő (3.B, felkészítő tanító: Lovászné Till Ágnes)
5. hely: Fauszt Bernadett (3.B, felkészítő tanító: Sántáné Havasi Helga)
7. hely: Bechtel Gerda Hanga (3.B, felkészítő tanító: Sántáné Havasi Helga)
8. hely: György Annabella (3.C, felkészítő tanító: Csizmadiáné Énekes Piroska)

A diákok könyvjutalomban részesültek. A verseny remek hangulatban telt el, reméljük, jövőre is hasonlóan szépen szereplünk majd.

Gratulálunk diákjainknak, minden résztvevőnek, a felkészítő pedagógusoknak köszönjük az odaadó munkát. Külön köszönet illeti a versenyt lebonyolító tanító néniket: Lovászné Till Ágnest, Vendég Editet, Fausztné Győrfi Tímeát és Reiser Kornéliát.

A további képek megtekinthetők a Médiatárban.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.