Jótékonysági futás iskolánkban

Szeptember 22-én (szombaton) iskolánk és a Gyermekekért Alapítvány jótékonysági futóversenyt szervezett a gyermekek javára. Igazi jó hangulatú, sportos nap kerekedett ezen a délelőttön.                                                           

Négy különböző futótávra lehetett nevezni, amelyen a legkisebbektől a legsportosabbakig mindenki részt vehetett: 200 m, 400 m, 800 m, 4 km. Minden futószámban – fiú és lány kategóriában egyaránt – hirdettünk eredményt. A leggyorsabbakat éremmel jutalmaztuk:

200 m lány:
1. Kucsera Flóra (1.B)
2. Mischl Réka (1.B)
3. Maros Sophie (1.B)

200 m fiú:
1. Palkó Áron (1.D)
2. Petrovics Zétény (1.B)
3. Horváth Arnold (1.C)

400 m lány:
1. Palkó Anna (3.C)
2. Papp Lili (2.D)
3. Bechtel Blanka (3.C)

400 m fiú:
1. Popp Ákos (3.C)
2. Füredi Sebestyén (1.D)
3. Horváth Arnold (1.C)

800 m lány:
1. Győrfi Liza (4.B)
2. Fazekas Lili
3. Krizsán Kitti (7.C)

800 m fiú:
1. Nyitrai Noel
2. Garai Gergő (4.B)
3. Götcz Martin (7.C)

4 km lány:
1. Mayer Petra
2. Steiner Szilvia
3. Szabó Lili

4 km fiú:
1. Steiner András
2. Ócsai Mátyás
3. Micsku Mihály (8.C)

Gratulálunk a dobogós helyezést elért diákjainknak.
A futáson kívül egy Nordic Walking túrát is szerveztünk, mert mindenkire gondoltunk, akinek fontos a sportos életmód és szívesen jótékonykodik a gyermekek javára. Ezeken kívül számos ingyenes programmal vártuk a családokat. Volt légvár, trambulin, kerékpáros akadálypálya és egészségügyi állapotfelmérés.
Bár első alkalommal került sor erre a jótékonysági futásra, rendkívüli népszerűsége indokolja, hogy hagyományt teremtsünk vele. Közel 500 ember látogatott el iskolánkba, és pontosan 283 rajtszámot adtunk ki!
Támogatóink a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium, Kollégium és Általános Iskola, a Gyermekekért Alapítvány, a Polgármesteri Hivatal, az evangélikus gyülekezet, a rendőrség, a tűzoltóság és a mentők voltak.
A rendezvény ideje alatt Vizin Balázsé volt a mikrofon, a futók szakszerű bemelegítéséről pedig Nyitrai Laura Tímea gondoskodott.
A rendezvény lebonyolításában iskolánk pedagógusai működtek közre. Mindenkinek köszönjük a szervezésben és lebonyolításban való aktív részvételt.

Jövőre ismét várunk Benneteket!

A további képek megtekinthetők a Médiatárban.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.