Zsinórlabda bajnokság megyei döntője Szekszárdon

December 14-én 9 órakor kezdődött a megyei zsinórlabda bajnokság döntője.  

3 csapat vett részt a megmérettetésen, ahol az első mérkőzést mindjárt iskolánk csapata játszotta a házigazdák ellen. Nagyon megilletődötten játszottunk, sokat hibáztunk, így a szekszárdi csapat 2 szettben sima győzelmet aratott.
Nem volt idő búslakodni, mert pár perces pihenő után Paks csapatával csaptunk össze. Fergeteges kezdés után az első szettben már 10:2-re is vezettünk, főleg Molnár Bence jó nyitásainak köszönhetően. A többiek is kitettek magukért és mindkét szettet simán hozta csapatunk.
Mivel a következő körben a szekszárdiak szintén megverték Paks csapatát, a döntőben újra összecsaphattunk velük. Nagyon szerettünk volna revánsot venni, de a szoros eredmény ellenére ez végül nem sikerült, így az eredményhirdetés során ezüstérmet akasztottak a nyakukba. A harmadik helyet a paksiak szerezték meg. A verseny 1. helyezettje a szekszárdi házigazda csapat lett, akiknek ezúton is szívből gratulálunk a nagyszerű eredményhez!

Csapatunk tagjainak ezúton is gratulálunk, és álljon itt a nevük is, mert mindenki megérdemli külön-külön is a dicséretet: Mergl Bence, Molnár Bence, Patócs Ármin, Kovács Lajos, Orsós Márió, Palkó Barnabás.
Szép volt fiúk!
Nikolov Beáta tanító néninek köszönjük a felkészítést és a kísérést.

A további képek megtekinthetők a Médiatárban.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.