„Kapkodd a lábad!” – Megyei integrált sportnap

Március 27-én tartottuk a „Kapkodd a lábad!” sorversenyt iskolánkban. A megmérettetésen főleg nagyobb gyerekek vettek részt a 4-től a 8. osztályig.

A verseny nevében is benne van a különlegessége: a sérült gyerekek együtt versenyeztek ép társaikkal. Ez a Tagozatos gyerekeknek mindig nagy élmény, mert összemérhetik erejüket, tudásukat, amire – sajnos – máskor nincs lehetőségük.
Iskolánkat két csapat is képviselte: a 4.C osztály válogatottja és a Tagozat diákjaiból összeállított együttes. Rajtunk kívül a paksi Gazdag Erzsi Általános Iskola és a szekszárdi Szivárvány Iskola legjobbjai versengtek a fődíjért, ami egy csodaszép kupa volt. Hatalmas csata alakult ki az első helyért, amit végül a paksi diákok nyertek el, megelőzve a szekszárdiakat. A harmadik hely a 4.C osztályé, a negyedik pedig a Tagozat diákjaié lett. A hangulat fergeteges volt, a gyerekek végre kedvükre kiereszthették a hangjukat. Ha a szurkolók hangját is díjazták volna, ott az iskolánk csapatait biztatók fölényes győzelmet arattak volna…
A verseny után mindenki szendvicset, csokit, üdítőt kapott, majd ünnepélyes keretek között iskolánk igazgatóhelyettese, Jászberényi Zoltánné, Tündi néni adta át az okleveleket, édességeket és az első helyezettnek a kupát.
A tartalmas délelőtt véget ért, mindenki hazaindult, de reméljük, a szívükben azt a jókedvet is magukkal vitték, amit ez a délelőtt mindnyájunknak nyújtott!

Gratulálunk minden résztvevőnek, Nikolov Beáta tanító néninek köszönjük a főszervezői munkát, kollégáinak a lebonyolításban nyújtott segítséget!

A további képek megtekinthetők a Médiatárban.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.