Tisztelt Szülők!

A gyermekek, szülők az intézménybe engedély nélkül nem léphetnek be.

Az iskolavezetés korábbi tájékoztatója szerint:

A következő hét (2020. március 16 – 22-ig) az újfajta oktatásnak a kidolgozásáról szól, ezért diákjainknak rendkívüli tavaszi szünet zajlik. Ezen a héten lesz lehetőség az iskolában maradt taneszközök elszállítására.

Az általános iskola tehát zárva tart, a porta viszont üzemel 8-16 óráig. A taneszközöket a következők szerint lehet elszállítani.

Hétfő: Alsó tagozat 1. és 2. évfolyam

Kedd: Alsó tagozat 3. és 4. évfolyam

Szerda: Felső tagozat 5. és 6. évfolyam

Csütörtök: Felső tagozat 7. és 8. évfolyam

Gyermekfelügyelet biztosítása egyedi elbírálás alapján kizárólag kis csoportos módon lesz lehetőség. Az ezzel kapcsolatos igényeket a titkárságon kérjük lejelenteni.

Kérem a szülőket, hogy csak akkor hozzák a gyermekeket az intézménybe, ha semmilyen módon nem tudják megoldani az otthoni felügyeletet, valamint, ha a gyermek, vagy annak családtagja külföldön járt és a hazaérkezéstől 14 nap eltelt.

A közétkeztetés biztosítása érdekében a következő döntés született.

Keddtől napi egyszeri melegétkeztetést (ebéd) biztosítunk annak, aki igénybe kívánja venni. A helyben fogyasztás és éthordó használata megszűnik. Az ételek kiadása egyszer használatos műanyag éthordóban történik beosztás szerint.

11:30-tól 12:00-ig alsó tagozat

12:00-tól 12:30-tól felső tagozat

Az igény bejelentése az eddig is ismert GESZ elérhetőségén keresztül zajlik (+3674/500-225, +3674/500-227, geszbonyhad@gmail.com). Határidő előző nap 12:00 óráig.

Kérem tájékoztassák gyermekeiket, hogy az otthon tartózkodás nem azt jelenti, hogy a szünetet kihasználva mindenféle társasági programot szerveznek maguknak a diákok. Az iskolabezárásokra vonatkozó döntés lényege, hogy mindenki maradjon otthon.

Együttműködésüket köszönjük!

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.