BEISKOLÁZÁS 2020/2021

Kedves Szülők!

A határozat a 2020/2021. tanévre történő beiratkozásról itt található: https://www.oktatas.hu/kozneveles/aktualis_tanev_esemenyei/iskolai_beiratkozas_2020

A Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola körzettel nem rendelkező általános iskola.

7/2020. (III.25.) EMMI határozat

„2./a) Ha a szülő a nem kötelező felvételt biztosító általános iskolába szeretné gyermekét beíratni, akkor erre irányuló szándékának bejelentését – a kötelező felvételt biztosító általános iskola nevének és címének megjelölésével, elektronikus úton, telefonon vagy különösen indokolt esetben személyesen – az általa választott iskola vezetője 2020. április 24-ig fogadja.

  • b) A körzettel nem rendelkező általános iskola az oda jelentkezők részére a beiratkozást április 6 – április 24. között tartja. Az általános iskola az a) alpontban foglalt szándéknyilatkozatok alapján folyamatosan – a vészhelyzet által megkövetelt egészségügyi szempontokra figyelemmel – elkészíti a beiratkozások időpontjára vonatkozó beosztást, amelyről a szülőt haladéktalanul tájékoztatja.
  • c) A körzettel nem rendelkező általános iskola a gyermek felvételéről legkésőbb április 27-ig dönt, és erről írásban értesíti a gyermeket nevelő szülőt és az érintett gyermek kötelező felvételét biztosító általános iskola vezetőjét.”

 

Tehát a 2020/2021. tanév 1. osztályába történő jelentkezésre online, a regisztrációs lapunk mielőbbi kitöltésével van lehetőség.

Azokat a szülőket, akik kitöltötték iskolánk honlapján (http://altalanos.pseg.hu/) vagy a Facebook oldalunkon található hivatkozásra kattintva a regisztrációs lapunkat, a beiratkozás érdekében telefonon megkeressük. A beiratkozáshoz szükségünk lesz a gyermekük oktatási azonosítójára, valamint a kötelező felvételt biztosító intézmény, azaz a körzeti iskola nevére.

Regisztrációs lapunk kitöltésére a beiratkozási időszakban lesz lehetőség.

A beiratkozáshoz szükséges okmányok bemutatására a 2020/2021. tanév kezdetén lehetőséget biztosítunk, így azokat nem szükséges most az iskolába eljuttatni.

Amennyiben semmilyen módon nincs lehetőségük arra, hogy elektronikus úton jelezzék iskolánkba történő beíratási szándékukat, előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni Önöket. Időpontegyeztetés esetén hívható szám: 74/451-328 (munkanapokon 9-12 óráig).

További kérdéseikkel megkereshetnek minket a bonyhadpetofi@gmail.com email címen. Telefonszám megadása esetén visszahívjuk Önöket.

 

Szeretettel várjuk új kisdiákjainkat!

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.