Családi napi kirándulás és túra Váraljára

Szeptember 28-án (pénteken) szép őszi, napsütéses időben, diákok, tanárok és szülők együtt indultak a váraljai kirándulásra.

A felsősök reggel 8-kor Óbányára, az alsósok 8.45-kor Mázára utaztak az iskola elől induló buszokkal. Ettől a két helységtől gyalogoltak Váraljáig az osztályok, akiket az idén is nagy számban kísértek el a szülők. Voltak, akik a gyerekekkel együtt tették meg a távot, és voltak olyanok is, akik inkább a főzést választották, így amikor a nebulók és tanáraik a parkerdő és tábor területére értek, finom ebéd várta őket. Önfeledt játékkal, szórakozással zárult a kirándulás.
Speciális tagozatunk diákjai az iskola alapítványának támogatásával Abaligetre kirándultak. A tanulók közül legtöbben életükben először jártak cseppkőbarlangban, így ez a program mindannyiuk számára felejthetetlen élményt jelentett. Érdeklődve nézték meg a denevérmúzeumot, majd a tó melletti igényesen felújított játszótér eszközeit is kipróbálhatták. A csapat egy része a hegyoldal erdejében ismerkedhetett a Mecsek élővilágával.
Jó hangulatban telt el a nap, és mindeni kellemesen elfáradva, de vidáman érkezett vissza délután az iskolába.

Jövőre ismét szeretettel várjuk minél nagyobb számban a szülőket! Köszönjük, hogy velünk túráztak!

A további képek megtekinthetők a Médiatárban.

Dieser Beitrag wurde unter Egyéb veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.