„Kapkodd a lábad!” – csapatverseny

Idén is elérkezett az ideje az iskolánk által rendszeresen megrendezett Kapkodd a lábad! sor- és váltóverseny lebonyolításának.

Február 13-án izgatottan készülődtek a résztvevő iskolák diákjai: a paksi Gazdag Erzsi Általános Iskola, a szekszárdi Szivárvány Általános Iskola alsó tagozatos és a Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola 1-4.S osztályának válogatott csapata, amely a 2. évfolyam négy diákjával bővült ki. A változatos, erőt és ügyességet próbára tevő feladatokban mindenki a maximumot nyújtva küzdött a győzelemért. A két órán át tartó erőpróba szünetében nagy sikere volt a szendvicsnek, almának, pogácsának és sportszeletnek, amit ásványvízzel öblítettek le. Végül a szekszárdi különítmény lett a győztes, a második helyezést a Paks, a harmadikat iskolánk csapata érte el. Minden résztvevő sportoló érmet és nagy tapsot kapott.

Köszönjük a részvételt, a jó hangulatot és a színvonalas versenyzést! Jövőre ismét várunk Benneteket!
Külön köszönet jár a szervezésért és felkészítésért Nikolov Beáta tanító néninek, a lebonyolításban nyújtott segítségért Takács Kati néninek és Takács Laci bácsinak!

A további képek megtekinthetők: Médiatár

Dieser Beitrag wurde unter Egyéb veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.