Gyereknap

Május 24-én délelőtt gyereknapot tartottunk iskolánkban.

Az alsós évfolyamon, a tavalyihoz hasonlóan, 1-2. és 3-4. osztályos bontásban színes és szórakoztató programösszeállítás várta a kisdiákokat az intézmény udvarán, termeiben. Kicsit izgultunk az időjárás miatt, de szerencsére a napsütéses, szinte nyárias időben nem kellett bevinni a programokat zárt térbe. Jól esett a felszabadult játék a szabadban, mindenki remekül érezte magát ezen a „lazítós” napon.

Az 1-2. évfolyamosok légvárban ugráltak, élő csocsóztak, darts fociztak, just dance és karaoke partyn vettek részt, Gonge ernyővel játszottak különböző készségfejlesztő, ügyességi játékokat, kézműveskedtek és népi játszóház segítségével ismerkedtek régi játékokkal.

A 3-4. évfolyamosok jógázással lazítottak, élő tekéztek és air hokiztak, tájfutáson vettek részt, kosár amőbáztak, a könyvtárban QR-kódos szókeresőt játszottak, és persze náluk sem maradhatott el a zenés-táncos karaoke és just dance.
A tartalmas napot cukorágyúzással, majd az ebéddel zártuk, ezután mindenki hazamehetett.

A felsősök ezen a napon kirándulni mentek, de volt olyan osztály is, amelyik a városban nézte meg az AMI kiállítását, a körforgalomban frissen felavatott tűzzománc képeket, vagy éppen az „Egy zsák zab” rajzpályázat alkotásait. Az iskolában volt társasozás, sorversenyzés és pizzázás is. Több osztály utazott Pécsre, ahol különböző programokon vettek részt, de játékra is jutott idő, pl. a városnézést izgalmas, szabadtéri kódfejtős kalandjátékkal kötötték egybe. Volt olyan osztály, ahol a gyerekek inkább a természetet részesítették előnyben, ezért Ladományban és Honigpusztán túráztak.

A tanév már majdnem teljes egészében mögöttünk van, és csak „nyúlfarknyi” idő választ el a vakációtól, úgyhogy mindenkinek nagyon jól esett ez a kis kikapcsolódás.

Köszönjük a kollégák és a technikai dolgozók közreműködését!

A képeket folyamatosan töltjük fel: Médiatár

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.