Év végi osztálykirándulások és gyermeknap

Május 26-án iskolánk osztályai év végi kirándulásra indultak.

Az alsósok egy naposra, a felsősök közül több osztály is két naposra tervezte a programot. Voltak közelebbi és távolabbi úti célok, hogy ki hová utazott, azt az osztályok saját maguk döntötték el.

Május 27-én gyereknapot szerveztünk iskolánk udvarára. A felsősök ismét kirándulni indultak, csak az 1-4. évfolyamosok vettek részt az eseményen. A reggeli jó hangulatot egy újonnan betanult, német nyelvű dal közös eléneklésével alapoztuk meg, utána rengeteg színes program várta a gyerekeket. Volt Tap Light, légvár, Gonge ejtőernyő, óriás ugrókötél, darts foci, kültéri fajátékok, arcfestés és lufihajtogatás, a tornateremben akadálypálya, az osztályokban karaoke, hangszerkészítés szívószálból és sörös dobozból, a könyvtárban pedig QR-kódos szókereső játék. Az osztályok és tanítóik folyamatosan váltották egymást az egyes állomáshelyeken, így mindenki minden játékkal játszhatott. A napot a – nagy sikerű – cukorágyúval zártuk, amikor is a gyerekek a gépből kilőtt és lehullott cukorkákat kapkodhatták össze a földről. Ebéd után zárult nap, és mindenki hazamehetett.

A tanév vége felé közeledve megindult az év végi hajrá, van még bőven feladat, program és tanulnivaló, így diákokra és tanárokra most egyaránt ráfért egy kis lazítás.
Reméljük, mindenki jól érezte magát a különböző programokon, és sikerült egy kis plusz energiát begyűjteni a hátralévő két hétre!

Köszönjük a szervezők és az eseményben résztvevő kollégák, vendégek munkáját!

A gyermeknapról készült video itt megtekinthető.

A további képek megtekinthetők: Médiatár

Dieser Beitrag wurde unter Egyéb veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.