Karácsonyi ünnepséggel zártuk a 2017-es évet

December 22-én, pénteken volt az utolsó tanítás nap a téli szünet kezdete előtt.                                                                                                                             

Az első órában a felső, a második órában az alsó tagozat diákjai vettek részt nevelőikkel ünnepi istentiszteleten az evangélikus templomban. A Gyenge-Kovács Eszter tanárnő által összeállított megható műsort az 5.C osztály adta elő: Csike Lilien és Deér Zsuzsanna verset szavaltak, Szénási Ákos tenorkürtön, a Szőts Ármin – Jenei Milán duó csellón és xilofonon játszották el darabjaikat, a kórusban az osztály minden tanulója együtt énekelt. Utána a nagyok az osztályfőnökeikkel közösen karácsonyoztak, a kicsik a régi tornateremben bensőséges hangulatú, házi karácsonyi összejövetelen vettek részt.
Az ünnepség az „O Tannenbaum” című dal eléneklésével indult, majd a 3.B és 3.C osztály előadásában egy musical részletet hallhattunk. Bechtel Gerda Hanga (3.B) karácsonyi mesével, Cseke Adrienn (3.C) pedig szép verssel ajándékozott meg bennünket. Sok kedves karácsonyi dalt énekeltünk el közösen, jókedvűen, miközben minden évfolyam átvehette a saját ajándékát. A gyerekeken már nagyon érződött a karácsonyvárás hangulata, ezen a napon korábban is mehettek haza.

Köszönjük a műsor összeállítását és levezetését Érethné Kiss Gabriella tanító néninek, Csizmadiáné Énekes Piroska, Pusztai Sándorné és Sántáné Havasi Helga tanító néniknek pedig a szervezésben nyújtott segítséget. Gyenge-Kovács Eszter tanárnőt is köszönet illeti a felső évfolyamos műsor létrehozásáért.

A további képek megtekinthetők a Médiatárban.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.