Wernaui vendégeket fogadtunk iskolánkban

December 10-én (hétfőn) testvérvárosunkból, Wernauból látogatott el hozzánk a polgármester, Armin Elbl által vezetett négy fős küldöttség.  

Birgit Mayer ottani vállalkozó kereste meg jótékonysági kezdeményezésével a Bonyhádi Német Önkormányzatnál Köhlerné Koch Ilona elnököt és Bonyhád Város Önkormányzatánál Filóné Ferencz Ibolya polgármester asszonyt, akik felvették a kapcsolatot intézményünk vezetőjével, Kovács Ferenc úrral. Birgit Mayer, a helyi általános iskola igazgatója és egy dolgozója közel 1500 euró értékben, 140 karácsonyi csomaggal és ajándéktasakokkal érkeztek, amelyeket meglepetésnek szántak Tagozatos, első évfolyamos és szociálisan rászoruló diákjainknak. A gyerekek meghallgatták Elbl úr rövid, német nyelvű bemutatkozóját és köszöntőjét, ezután pedig sor került a csomagok kiosztására. Mindenki boldogan nyitogatta az ajándékokat, amelyekből egyre-másra kerültek elő az édességek, filcek, színesek, fogkefék, fogkrémek és számtalan hasznos ajándék. A diákok közös német vers elmondásával köszönték meg ezt a szép karácsonyi meglepetést.

Köszönjük Birgit Mayer asszonynak és segítőinek, hogy tanulóinknak nagy örömet és szép pillanatokat szereztek figyelmességükkel.

A további képek megtekinthetők a Médiatárban.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.