Karácsonyi vásár

December 14-én, pénteken került sor iskolánkban a már hagyománnyá vált karácsonyi vásárunkra.                                                                                       

Egész nap nagy volt a sürgés-forgás: berendezték a régi tornatermet, és délután megkezdődött a portékák elhelyezése az asztalokon. Rengeteg gyerek, szülő, nagyszülő és érdeklődő jött el, mindenki nézelődött, vásárolt, így hamar hangulatos karácsonyi hangulat kerekedett.
Minden osztály képviseltette magát a vásáron, s a diákok a szüleik segítségével árusítottak. Az évek óta gyermekek és felnőttek körében is kedvelt eseményen szebbnél szebb karácsonyi ajándék- és dísztárgyakat, grincsfát, mézeskalács házat, ékszereket, karácsonyfadíszeket és finom süteményeket lehetett vásárolni, amelyek javarészt otthon készültek. Idén ismét kapható volt az iskola által előállíttatott asztali naptár is. A befolyt osztálypénz majd kirándulások, színházlátogatások és egyéb közös programok anyagi fedezetéül szolgál. Aki a nagy nézelődésben megéhezett, az az ebédlőben kínált ételekből és italokból fogyaszthatott.
A remek hangulatú, estébe nyúló programon mindenki kitűnően érezte magát, és lélekben már az ünnepekre hangolódott.

Köszönet illeti Pozsgai Noémi tanárnőt a főszervezői munkáért, valamint Rittingerné Papp Gabriellát, akitől – ahogy már sokadik éve – a szervezésben és lebonyolításban is jelentős segítséget kaptunk.
Hálásak vagyunk mindenkinek a munkájáért és a sok remek ötletért, amelyekkel lehetővé vált ennek a hangulatos délutánnak a létrejötte!

A további képek megtekinthetők a Médiatárban.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.