Dél-Dunántúli Régió U12-es Egyéni Atlétikai Verseny

Június 11-én rendezték meg Szekszárdon – a Kölyökatlétika program keretein belül – a Dél-Dunántúli Regionális U12-es Egyéni Versenyt.

Intézményünkből, az Atlétikai Club Bonyhádot is képviselve, 10 diák mérettette meg magát, 2-2 versenyszámban: Schaádt Anna Róza és Hajas Emma Zsófia 50 m gátfutásban és súlylökésben, Salamon Örs távolugrásban és 1000 méteren, Bárdos Bálint és Illés Bende vortexhajításban és súlylökésben, Mészáros Luca, Horváth Dóra és Jenei Péter József 50 m gátfutásban és távolugrásban, Vanya Bendegúz vortexhajításban és távolugrásban, Masa Gergő Olivér 50 m gátfutásban és 1000 méteren.

Gergely Gréta edző így értékelt: – A korábbi évekhez képest egyre rutinosabban állnak rajthoz a kis atléták, bár most is akadt a csapatban, akinek ez volt az első egyéni versenye. Ügyesen szerepeltek a gyerekek, szinte mindenkinek sikerült legalább egy versenyszámban egyéni csúcsot dönteni. Kitettek magukért az év utolsó versenyén, amihez hozzájárult Hornok Enikő edző is, aki a helyszínen szakmailag segítette az atlétákat. Köszönjük neki!

A legkiemelkedőbb eredményt Salamon Örs érte el, aki 1000 méteren harmadikként vetette be magát a célba. Gratulálunk Örsi!

Gratulálunk minden versenyzőnek és felkészítőiknek! Hatalmas köszönet a támogató szülőknek, akik jelenlétükkel és szurkolásukkal segítettek kihozni az atlétákból a maximumot!

A további képek megtekinthetők: Médiatár

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.