FODISZ Diákolimpia Asztalitenisz Szekszárdon – Sportolni jó!

December 8-án ismét a szekszárdi Városi Sportcsarnok adott otthont a FODISZ Tolna Megyei Asztalitenisz Diákolimpia által szervezett vetélkedésnek a III-IV. korcsoportban.                                                      

Diákjaink sokat gyakoroltak a versenyre, és nagy izgalommal készültek a megmérettetésre Makkai Ica néni vezetésével. A gyerekek egyéni és páros számban is összemérhették tudásukat a többiekkel. Három iskola tanulói vettek részt a tornán, amelyen barátságok is szövődtek.  Kiváló eredmények születtek, ami nem csak a versenyzők ügyességének, hanem a hangos, jó kedvű buzdításnak is köszönhető.

III. korcsoport:

Egyéni (fiú):

  1. hely: Orsós Márió
  2. hely: Patócs Ármin
  3. hely: Mergl Bence Ferenc

Egyéni (lány):

  1. hely: Strigens Viktória

Páros (fiú):

  1. hely: Mergl Bence Ferenc – Orsós Márió
  2. hely: Molnár Bence – Patócs Ármin
  3. korcsopor:

Egyéni (fiú):

  1. hely: Palkó Barnabás

Egyéni (lány):

  1. hely: Kovács Lívia
  2. hely: Szilágyi Liliána Vivien

Páros (fiú):

  1. hely: Palkó Barnabás – Wild Adrián

Szeretnénk köszönetet mondani az esemény szervezőinek és lebonyolítóinak, Takács Lászlónak és Kati néninek, valamint gratulálunk a gyerekeknek és felkészítőjüknek.

A sikeres verseny után a diákok egy másik sportágat is kipróbálhattak a műjégpályán, a korcsolyázást. Mindenki nagyon élvezte a korizást, amelyet Jurasitsné Lőrinc Ildikó tanárnő vezényelt le, a végén alig akartak lejönni a pályáról. Élmény dúsan, jó hangulatban telt el a délelőtt.

A további képek megtekinthetők a Médiatárban.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.