Jótékonysági futás iskolánkban

Szeptember 14-én, szombaton, iskolánk már második alkalommal szervezte meg a Gyermekekért Alapítvánnyal karöltve a jótékonysági futóversenyt a gyermekek javára. Igazi jó hangulatú, sportos nap kerekedett ezen a délelőttön.

Négy különböző futótávra lehetett nevezni (200 m, 400 m, 1500 m, 5 km), így a legkisebbektől a legsportosabbakig mindenki megtalálhatta a számára legmegfelelőbb számot, amelyekben az alábbi szép eredmények születtek:

200 m, lány:
1. hely: Csabai Nóra (1.B)
2. hely: Kucsera Flóra (2.B)
3. hely: Mischl Réka (2.B)

200 m, fiú:
1. hely: Palkó Áron (2.D)
2. hely: Horváth Arnold (2.C)
3. hely: Füredi Sebestyén (2.D)

400 m, lány:
1. hely: Papp Lili (3.D)
2. hely: Garai Bettina (3.B)
3. hely: Kucsera Flóra (2.B)

400 m, fiú:
1. hely: Pálinkás Péter (2.C)
2. hely: Horváth Arnold (2.C)
3. hely: nem volt

1500 m, lány:
1. hely: Mayer Petra (Széchenyi István Ált. Isk.)
2. hely: Hammer Milla (8.B)
3. hely: Palkó Panna (4.C)

1500 m, fiú:
1. hely: Garai Gergő (5.B)
2. hely: Mayer Ádám (3.C)
3. hely: Szabó Péter Tamás (2.B)

5 km, felnőtt:
1. hely: Noé Attila
2. hely: Mayer Szilárd
3. hely: Szőnyi Csaba

5 km, gyerek:
1. hely: Daradics Balázs (4.B)
2. hely: Takács Máté (8.C)
3. hely: Pálinkás Fanni (4.B)

Gratulálunk!

A futáson kívül Nordic Walking gyalogláson is részt lehetett venni, mert mindenkire gondoltunk, akinek fontos a sportos életmód és szívesen jótékonykodik a gyermekek javára.
Az iskola területén számos ingyenes programmal vártuk a családok minden tagját: volt légvár, trambulin, ügyességi akadálypálya, csocsó, pingpong, a bonyhádi Oyama Karate SE karate bemutatója és egészségügyi állapotfelmérés az EFI segítségével. A második alkalommal megrendezett futóversenyen több, mint kétszázan neveztek és futottak, így a gyönyörű, napsütéses időben nagyon jó hangulatú rendezvénnyé vált a délelőtt.

Támogatóink voltak: Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium, Kollégium és Általános Iskola, Gyermekekért Alapítvány, Polgármesteri Hivatal, evangélikus gyülekezet, rendőrség, tűzoltóság, mentők.

A rendezvény ideje alatt Vizin Balázsé volt a mikrofon, a futók szakszerű bemelegítéséről pedig Toderoné Reidl Rita gondoskodott.  A lebonyolításában iskolánk pedagógusai működtek közre.

Köszönjük Zircher Zita tanító néninek a főszervezői munkát, továbbá mindenki segítségét, aki a szervezésben, lebonyolításban részt vett, és lehetővé tette ennek a tartalmas napnak a létrejöttét.
Reméljük, jövőre is találkozunk!

A további képek megtekinthetők: Médiatár

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.