Országos elismerésben részesült a “Sonnenklasse”

Egy évvel ezelőtt, tavaly szeptemberben, az akkori 1.D (a Sonnenklasse) is jelentkezett a Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogságóra Programjára. 

A program alaposan kidolgozott élménypedagógiai módszerekkel segíti óvodától egészen a középiskoláig több, mint 7500 csoport, azaz több, mint 100.000 gyermek lelki jólétét. A havi témák támogatást nyújtanak a hétköznapi problémák leküzdésében és az élet szépségeinek felfedezésében. Hónapról hónapra alaposan kidolgozott segédanyagok segítik ebben a pedagógusok munkáját, az aktuális téma lezárásaként pedig lehetőség adódik három feladat közül egyet kiválasztani, a gyermekekkel azt megvalósítani és a Boldogságóra honlapjára feltölteni. Az osztály kisdiákjai örömmel vettek részt a havi két boldogságórán, és szívesen forgattak kisfilmet a megadott témáról. Lelkes hozzáállásukat, színészi tehetségüket semmi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a tanév tíz hónapjából három alkalommal – a hála, a társas kapcsolatok és a célok hónapjában – elnyerték a Hónap csoportja címet.

Szívből gratulálunk Horváth Szilvia tanító néninek a projekt megvalósításáért, valamint a Sonnenklasse növendékeinek, és kívánunk nekik az idei tanévre is hasonló sikereket, de elsősorban igazán tartalmas, boldog életet!

A további képek megtekinthetők: Médiatár

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.