Curie Környezetvédelmi Emlékverseny országos döntőjében szerepeltünk

Április 27-én, Szolnokon, a Curie Környezetvédelmi Emlékverseny (nemzetközi verseny) országos döntőjén 9. helyezést ért el iskolánk 4.C osztályos csapata, mely ezüst fokozatot jelent.

A Környezet kommandó team tagjai Bechtel Gellért Vendel, Losoncz Emma Lujza és Losoncz András Róbert voltak. 13 hazai és 2 külhoni csapattal mérték össze tudásukat. Először egy öt percben előadott prezentációt kellett elkészíteniük: Mit tesz egy helyi vállalkozó a környezetvédelem érdekében? témakörben, majd egy 60 perces tesztet töltöttek ki, melyben a környezetvédelemmel és az Aggteleki Nemzeti Parkkal kapcsolatos ismereteikről adtak számot. Feladat volt még egy olyan társasjáték összeállítása is, mely a gyerekeket a környezetvédelem tudatos nevelésére ösztönzi. Ezt a játékot természetes alapanyagokból készítették el, ezzel sikerült megszerezniük a második helyezést!

Gyerekeknek és kísérőjüknek, Lovászné Till Ágnes tanítónőnek nagyon klassz, tartalmas napjuk volt a Tisza partján, sőt, az eredményhirdetés előtt még a szolnoki vasútállomás irányító központját is megnézhették.

Gratulálunk diákjainknak a szép eredményhez, felkészítőjüknek, Lovászné Till Ágnes tanítónőnek köszönjük az eredményes munkát!
Külön köszönet illeti a szülőket a sok-sok segítségért!

A további képek megtekinthetők: Médiatár

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.